Portvinsaften på Hotel Hjallerup Kro

Smag på udsøgte vine og en tilhørende 4 retters menu

  lørdag d. 01. februar 2025 kl. 18:00

Vi gentager succesen lørdag den 1. februar 2025, hvor vi fra kl. 18.00 - 22.00 får besøg af sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra Vinslottet A/S, som vil komme og præsentere et udvalg af udsøgte vine fra vingården Quinta de La Rosa i Dourodalen.

Hvilken bedre måde at byde det nye år velkommen, end en Portvins-smagning med retter der er nøje sammensat til smagningen?

Og vi står selvfølgelig klar til at forkæle jer med en lækker 4 retters menu, som er tilpasset vinene.

Aftenen inkluderer:

  • Velkomstcocktail
    Bestående af White Port Cocktail
  • Forret:
    Kammusling på bund af sauterede forårsløg og grønne asparges i sauce beurre blanc garneret med hummerhaler, hertil flutes.
    Hertil 1 Hvidvin: Quinta de la Rosa Branco Reserva 2022
  • Hovedret:

    Dyrekølle af dyreryg med kantareller og prinsessebønner, pommes duchess og vildtsauce tilsmagt med portvin
    Hertil 1 Rødvin: Quinta de La Rosa Tinto 2021

  • Mellemret:
    3 slags oste - blåskimmel, moden brie og vesterhavsost, serveret med portvinsmarinerede nødder
    Hertil 3 Ruby Style Portvine: Ruby Port Lot 601, LBV 2018 og Vintage Port 2019.
  • Dessert:
    Cremet chokoladekage med skovbærskum
    Hertil 3 Tawny Style Portvine: Tawny, Colheita 2012 & 10 Års Tawny
  • Afslutning: Smagsprøve på 20 års Tawny.

Pris pr. person kr. 595,-
(velkomstcocktail, 4 retters menu, servering af 2 bordvine og 7 portvine)

Dato:
Lørdag d. 1. februar 2025
Kl. 18.00

Tilmelding kan også ske på tlf. 9828 1011 eller pr. mail info@hjallerupkro.dk.


Få hele oplevelsen med - tilkøb en overnatning inkl. morgenmad
Kr. 700,- pr. dobbeltværelse
Kr. 550,- pr. enkeltværelse

Kontakt hotellet på tlf. 9828 1011 eller info@slet-dette.hjallerupkro.dk for booking af overnatning.