Portvinsaften på Hotel Hjallerup Kro
Smag på udsøgte vine og en tilhørende 4 retters menu
Vi gentager succesen lørdag den 1. februar 2025, hvor vi fra kl. 18.00 - 22.00 får besøg af sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra Vinslottet A/S, som vil komme og præsentere et udvalg af udsøgte vine fra vingården Quinta de La Rosa i Dourodalen.
Hvilken bedre måde at byde det nye år velkommen, end en Portvins-smagning med retter der er nøje sammensat til smagningen?
Og vi står selvfølgelig klar til at forkæle jer med en lækker 4 retters menu, som er tilpasset vinene.
Aftenen inkluderer:
- Velkomstcocktail
Bestående af White Port Cocktail - Forret:
Kammusling på bund af sauterede forårsløg og grønne asparges i sauce beurre blanc garneret med hummerhaler, hertil flutes.
Hertil 1 Hvidvin: Quinta de la Rosa Branco Reserva 2022 - Hovedret:
Dyrekølle af dyreryg med kantareller og prinsessebønner, pommes duchess og vildtsauce tilsmagt med portvin
Hertil 1 Rødvin: Quinta de La Rosa Tinto 2021 - Mellemret:
3 slags oste - blåskimmel, moden brie og vesterhavsost, serveret med portvinsmarinerede nødder
Hertil 3 Ruby Style Portvine: Ruby Port Lot 601, LBV 2018 og Vintage Port 2019. - Dessert:
Cremet chokoladekage med skovbærskum
Hertil 3 Tawny Style Portvine: Tawny, Colheita 2012 & 10 Års Tawny - Afslutning: Smagsprøve på 20 års Tawny.
Pris pr. person kr. 595,-
(velkomstcocktail, 4 retters menu, servering af 2 bordvine og 7 portvine)
Dato:
Lørdag d. 1. februar 2025
Kl. 18.00
Tilmelding kan også ske på tlf. 9828 1011 eller pr. mail info@hjallerupkro.dk.
Få hele oplevelsen med - tilkøb en overnatning inkl. morgenmad
Kr. 700,- pr. dobbeltværelse
Kr. 550,- pr. enkeltværelse
Kontakt hotellet på tlf. 9828 1011 eller info@ for booking af overnatning. hjallerupkro.dk